Home

[pl_row]
[pl_col col=12]
[pl_text]

Welkom bij Just Controlling!

Geen enkele organisatie kan het zich permitteren om lang verstoken te zijn van juiste en volledige financiële informatie. Informatie waarmee u uw organisatie kunt sturen en bijsturen. Ik stel deze informatie graag voor u samen!

Bent u op zoek naar tijdelijke invulling van de functie van (assistent-) controller, financieel manager, auditor of hoofd administratie? Of heeft u tijdelijk (extra) behoefte aan financieel administratieve kennis als gevolg van bijvoorbeeld een reorganisatie, fusie, kwaliteitsverbetering, kostenbeheersing of langdurige ziekte? Ik help u graag!

De financiën ‘in control’ houden is voor elke organisatie belangrijk. Grote organisaties hebben hiervoor vaak een controller of financieel manager in dienst. Maar bent u een ondernemer in het MKB dan heeft u deze mogelijkheid vaak niet. Wellicht is parttime controlling dan iets voor u. Ik ben u hierbij graag van dienst!

In de Bijbel, in het boek spreuken, staat: ‘Wie eerlijk leeft, wordt door zijn rechtvaardigheid gered, wie onbetrouwbaar is, raakt verstrikt in zijn begeerte.’  Ik streef naar deze rechtvaardigheid. Just Controlling is uw betrouwbare partner die u in staat stelt om ‘in control’ te zijn. Ik ontzorg u graag!

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een nadere kennismaking.

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]