Parttime Controlling

Parttime Controlling is de oplossing als uw organisatie een beperkte financiële administratie heeft en u toch behoefte heeft aan gedegen financiële kennis. Omdat u bijvoorbeeld behoefte heeft aan een sparringpartner bij het nemen van financiële beslissingen of omdat u over juiste en tijdige financiële informatie wilt kunnen beschikken. Wellicht heeft u behoefte aan iemand die tussentijdse cijfers en/of de concept jaarrekening samenstelt. Parttime Controlling stelt u in staat om te besparen op accountantskosten door het samenstellen van een volledig balansdossier ter voorbereiding van de accountantscontrole.

Met Just Controlling haalt u een financiële rechterhand in huis die bekend is met uw onderneming en dus wanneer en waar nodig kan worden ingezet. Just Controlling denkt met u mee bij belangrijke financiële beslissingen en staat u met raad en daad terzijde in besprekingen met accountant, bank of fiscalist. De kosten voor parttime controlling zijn overzichtelijk en afhankelijk van de gewenste inzet. Dit kunnen enkele uren per week, maand of kwartaal zijn waarbij de cijfers worden geanalyseerd en de juiste managementinformatie wordt verstrekt zodat uw organisatie ‘in control’ blijft.

De wijze waarop Parttime Controlling wordt vormgegeven verschilt per organisatie. Neem vrijblijvend contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.